Opnemen demo

Muziek is passie en emotie. Om jouw muziek te kunnen delen met anderen moet je het wel eerst opnemen. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden als je een demo wilt maken? Hoe belangrijk is een goede demo? Aan welke kwaliteitseisen moet het voldoen en wat zijn de kosten? Radiozenders en de bekende streamingdiensten hebben strenge kwaliteitseisen.

Opnemen Patricia
Opnemen Patricia

Je kunt heel eenvoudig zelf je muziek opnemen met je laptop of telefoon. Dat is leuk voor de herinnering, maar lang niet goed genoeg om er iets mee te doen. Sommigen hebben de mogelijkheid om thuis een studiootje in te richten. Dan klinkt het al snel een heel stuk beter. Maar het is nog steeds niet goed genoeg voor commerciƫle doeleinden. De opname is het belangrijkste onderdeel van het hele proces. Hoe beter de opname, hoe mooier het eindresultaat. Wij kiezen de juiste microfoon die het beste bij jouw stem past.

Bespaar je een hoop moeite en tijd. Kom gewoon opnemen bij de RTS studio in Arnhem. Daar is alle benodigde apparatuur aanwezig en wordt er opgenomen in een perfect akoestisch afgeregelde ruimte. Om de kosten hoef te het niet te laten (zie prijzen).

Meer weten?